sponsoren

https://www.avond4daagse.nl/deelnemers/avond4daagse-home-edition
Scouting de Veste Hasselt
Laarimda voetverzorging
Slimmeeter
Jumbo
Boni
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > organisatie  > vrijwilligers

Vrijwilligers

Zonder de vrijwilligers is het niet mogelijk om de avondvierdaagse in Hasselt te organiseren. We kunnen altijd hulp gebruiken. U kunt zich aanmelden via het contactformulier.

Drinkposten
Ergens halverwege de 5 en 10 km route staat een drinkpost. Hier wordt ranja en eventueel water geschonken aan de wandelaars. Vrijwilligers zijn nodig voor het maken van de ranja. Dit gebeurt voor de start in het scoutinggebouw. De organisatie is hierbij aanwezig.
Ook zijn er vrijwilligers nodig voor het inschenken en uitdelen van de ranja aan de wandelaars. Nadat alle wandelaars zijn langsgelopen, moet de post worden opgeruimd.

Oversteekposten
Op de routes van de 5 en 10 km zijn diverse 'gevaarlijke' oversteekpunten. Hier zijn verkeersregelaars voor nodig. Er is een online cursus die u kunt volgen. Voor meer informatie hierover kunt u een mail sturen naar info@avondvierdaagse-hasselt.nl, met vermelding verkeersregelaar.

Controleposten
Op de routes van de 5 en 10 km proberen we in ieder geval 1 controlepost te bemannen. Hier moeten de wandelaars een stempel halen. De vrijwilligers voor de controlepost hoeven hiervoor geen verkeersregelaarscursus te volgen.